Šachy

Šachy

Ahoj!

Naším kroužkem šachu se proplétá láska k této královské hře, bez ohledu na úroveň zkušeností našich hráčů. Představujeme prostor, kde začátečníci mohou získat své první zkušenosti, pokročilí hráči si mohou prohloubit své strategie a všichni mohou sdílet své nadšení pro šachy.

V průběhu našich setkání se účastníci naučí základní pravidla šachů, základní taktiky a strategie, jak rozvíjet své figury, jak efektivně ovládat střed šachovnice a mnoho dalšího. Pokročilí hráči mají možnost prohloubit své schopnosti, zkoušet nové otevření, zlepšit své strategické a taktické myšlení a stát se lepšími hráči.

Pro začátečníky jsou naše sezení skvělou příležitostí, jak se ponořit do světa šachů, naučit se základní kroky a taktiky a rozvíjet své kognitivní dovednosti. Navíc, naše skupina pokročilých hráčů je vždy ochotná sdílet své zkušenosti a rady, což je pro nováčky velkým přínosem.

Věříme, že šachy jsou pro každého a že se může každý stát lepším hráčem. Připojte se k nám a objevte krásu této hry, která rozvíjí logické myšlení, strategické plánování a schopnost soustředění. Bez ohledu na to, zda jste začátečník, pokročilý hráč nebo někde mezi tím, naše šachový kroužek je pro vás připraven otevřít dveře do světa šachů.

Věk: 8 - 18

Kapacita: 13, volná místa: 3

Místo konání: Vodárenská věž Letná, Atrium
Dny konání: PÁ 13:30-14:30
Lektor: Matyáš Peterka, peterka@ddmpraha7.cz, 736 200 549

Online přihlášení

Cena za 1. pololetí (jeden termín): 700 Kč

Cena za 2. pololetí (jeden termín): 700 Kč

Cena za rok (jeden termín): 1300 Kč

Zahájení: 15.09.2023

Ukončení: 21.06.2024

Nahoru