Florbal GNŠ II

Florbal

Ahoj!

Co takhle zažít adrenalin, radost z pohybu a týmového ducha na jiné úrovni? Představujeme vám náš florbalový kroužek pro starší děti a mládež - prostor, kde se vášeň pro sport mísí s přátelstvím a vzájemným povzbuzováním!

Florbal není jen o běhu za míčem. Je to sport, který využívá rychlosti, taktiky a týmového ducha k vytvoření vzrušující hry, která vás nejen zapotí, ale také posilní vaše dovednosti v strategickém myšlení a týmové práci. Ať už jste na druhém stupni základní školy nebo na střední, florbalový kroužek vám nabídne to správné prostředí pro rozvoj těchto dovedností!

Co na našem kroužku budeme dělat? Učit se, trénovat a hrát! Na našem kroužku nejde jen o základní pravidla a techniky. Jde o vytváření strategií, zlepšování individuálních dovedností a pochopení toho, jak se stát součástí úspěšného týmu.

Vybavení? Máme vše, co potřebujete k hraní florbalu na nejvyšší úrovni - branky, míčky a další sportovní vybavení pro komplexní výuku pohybu. Každý hráč by ale měl mít svou vlastní florbalku.

Florbalový kroužek je ale o mnohem více než jen o hře. Je to o rozvíjení dovedností, které vám přinesou výhody nejen na hřišti, ale i mimo ně. Týmová práce, strategické myšlení, komunikace a fyzická kondice - všechny tyto dovednosti jsou klíčové pro úspěch v životě i ve sportu.

Takže, připraveni připojit se k nám a začít svoji florbalovou cestu? Přidejte se k našemu florbalovému kroužku a objevte svou vášeň pro tento dynamický sport!

Tento zájmový útvar vede náš nadšený externista Gulliver Chalupecký :-)

Věk: 13 - 18

Kapacita: 16, volná místa: 4

Místo konání: Gymnázium Nad Štolou, Horní tělocvična
Dny konání: ČT 16:30-17:30
Lektor: Matyáš Peterka, peterka@ddmpraha7.cz, 736 200 549

Online přihlášení

Cena za 1. pololetí (jeden termín): 900 Kč

Cena za 2. pololetí (jeden termín): 900 Kč

Cena za rok (jeden termín): 1600 Kč

Zahájení: 14.09.2023

Ukončení: 20.06.2024

Nahoru