Stolní tenis I

Stolní tenis

Ahoj!

Chcete, aby se vaše dítě naučilo hrát stolní tenis v pohodové a přátelské atmosféře? Přijďte k nám na kroužek stolního tenisu, kde nabízíme beztlakové a zábavné prostředí pro učení této populární a všestranné hry. Naše skupina je ideální pro začátečníky a mírně pokročilé hráče, přičemž přivítáme studenty od druhého stupně základní školy až po první ročníky střední školy.

Stolní tenis je úžasný sport, který posiluje koordinaci, reflexy a strategické myšlení. Na našem kroužku se zaměřujeme na rozvoj těchto dovedností prostřednictvím základních technik hry, jako je podání, pozicování na stole, dvojhra, čtyřhra a obíhání stolu. A samozřejmě, hrajeme spoustu zábavných minihry, které pomáhají našim studentům prohloubit jejich schopnosti a dovednosti.

Co se týče vybavení, máme vše, co potřebujeme pro hraní a učení stolního tenisu - stoly, míčky a dokonce i půjčování raket pro ty, kteří ještě nemají vlastní. Samozřejmě, pokud má vaše dítě vlastní raketu, je to skvělé, ale není to překážka pro účast na našem kroužku.

Takže ať už je vaše dítě úplným nováčkem, nebo už má nějaké zkušenosti se stolním tenisem, naši trenéři jsou připraveni poskytnout jim potřebnou podporu a vedení, aby mohli rozvíjet své dovednosti a užívat si hru.

Přijďte a objevte radost ze stolního tenisu s námi! Těšíme se na vás na našem kroužku.

Tento zájmový útvar vede náš nadšený externista Adam Polášek :-)

Věk: 10 - 15

Kapacita: 8, volná místa: 0

Místo konání: Šimáčkova 16, Tělocvična
Dny konání: ST 17:00-18:00
Lektor: Matyáš Peterka, peterka@ddmpraha7.cz, 736 200 549

Online přihlášení

Cena za 1. pololetí (jeden termín): 800 Kč

Cena za 2. pololetí (jeden termín): 800 Kč

Cena za rok (jeden termín): 1500 Kč

Zahájení: 13.09.2023

Ukončení: 17.06.2024

Nahoru