Programovatelné LEGO

LegoProgramování

Ahoj!

Milujete LEGO a zároveň vás láká svět technologií a programování? Pak je náš kroužek programovatelného LEGO přesně pro vás!

V kroužku se zaměřujeme na programování robotů LEGO Mindstorms. Tito inteligentní roboti vás nejen baví svými schopnostmi, ale také poskytnou úvod do světa kódování a umělé inteligence. Naučíme se, jak roboty programovat tak, aby dělali přesně to, co chceme – od jednoduchých úkolů až po komplexní úlohy, které vyžadují strategické myšlení a plánování.

Přestože roboti LEGO Mindstorms mohou vypadat složitě, jsou navrženi tak, aby byli přístupní pro všechny úrovně dovedností – ať už jste začátečník nebo pokročilý programátor. Naše moderní PC sestavy nabízí nejlepší prostředí pro programování a roboti LEGO Mindstorms jsou k dispozici pro každého účastníka.

Náš kroužek je určen pro poslední ročníky základní školy a všechny ročníky střední školy. Naše zkušení instruktoři jsou připraveni poskytnout podporu a průvodce na každém kroku vaší cesty výukou programování.

Připojte se k nám, objevte svět programovatelného LEGO a naučte se, jak oživit své LEGO výtvory!

Upozornění: Čas a den kroužku se může změnit dle rozbrhových dispozic lektora kroužku. Samozřejmě se pokusíme dodržet navrhovaný den a čas.

Tento zájmový útvar vede náš nadšený externista Marek Nadrchal :-)

Věk: 12 - 18

Kapacita: 8, volná místa: 1

Místo konání: Šimáčkova 16, PC učebna
Dny konání: ST 16:00-17:30
Lektor: Matyáš Peterka, peterka@ddmpraha7.cz, 736 200 549

Online přihlášení

Cena za 1. pololetí (jeden termín): 1100 Kč

Cena za 2. pololetí (jeden termín): 1100 Kč

Cena za rok (jeden termín): 2100 Kč

Zahájení: 13.09.2023

Ukončení: 19.06.2024

Nahoru